Let's Race elscooter

Let’s Race Vit. Art. Nr. 0630

 

Design är viktig, funktion och egenskaper också. Let’s Race har ett brett framparti som ger skydd för vind och regn och gör att man inte känner sig exponerad. Innanför finns ett förvaringsfack för en väska eller andra föremål som behöver förvaras skyddat.

Under sätet finns en utdragbar förvaringsbox som kan lastas med upp till 15 kg. En utvikbar väska medföljer som passar boxen. Praktisk att ta med då man handlar.

Scootern har ergonomiska och bekväma handtag med bromshandtag samt en digital display med detaljerad information och tydliga tecken. Den har framljus, bakljus och blinkers samt en varningssignal då du backar scootern.

Stora luftfyllda däck och stötfångare fram och bak för en säker körning. Topphastigheten är 15 km/t och en uppladdning räcker i ungefär 45 km.

Ladda ned produktblad

 
Let's Race ljus

Let’s Race har en tilltalande design även bakifrån med tydliga stopp- och blinkljus, reflex, inbyggda handtag för att lyfta scootern och stödhjul för att förhindra stegring.

Let's Race elscooter förvaring

Den stora nyheten. Utdragbar förvaringsbox som rymmer en praktisk shoppingkorg som är utfällbar och passar i förva-ringsboxen när man kör med scootern. Finns alltid i boxen.

 
Let's Race elscooter väska

Den eleganta shoppingkorgen är i svart vattenavvisande canvas och konstläder i underkanten på väskan med vackra skinndetaljer.

Let's Race elscooter förvaringsfack

Bakom frampartiet finns ett stort praktiskt förvaringsfack där man bekvämt kan förvara föremål som man vill ha till hands.

Let's Race elscooter broms

Magnetisk broms som hindrar scootern från att rulla iväg. Kan kopplas bort när scootern behöver bogseras eller flyttas.

 
Let's Race elscooter  handtag

Styrhandtagen är ergonomiskt utförda och klädda med mjukt gummi, bekvämt att hålla i, och den digitala displayen med tydliga tecken visar allt man behöver för körningen, som hastighet,

blinkfunktion, utomhustemperatur, klocka, körsträcka och tydligt stapeldiagram över batteristatus. Hastigheten kan lätt regleras. Ljudsignal vid backning. Allt styrs från instrumentpanelen.

Lättåtkomliga reglage för hastighet och fram/back manövreras med höger eller vänster hand. Fungerar också som elektrisk broms. Givetvis finns även manuellt bromshandtag som säkerhet.

 
Let's Race elscooter hjul

Däcken är i diameter 305 mm och luftfyllda. Vackra designade tvådelade fälgar gör det lätt att byta däck om det skulle behövas.

Let's Race elscooter laddning

Batterierna laddas med en lättåtkomlig kontakt som sitter placerad på insidan av scooterns framparti. Finns även uttag för mobiltelefonladdning.

Let's Race elscooter batteri

Två batterier sitter placerade under sitsen. Locket som skyddar batterierna kan lätt snäppas av och på vid kontroll och batteribyte.

 

Let's Race elscooter ergonomi

 

 

Den bekväma designade stolen är gjord i slitstarkt konstläder som både andas och tål regn. Den har ställbart ryggstöd, armstöd ställbara i bredd och önskad höjd och finns med höj- och sänkbart nackstöd som också är löstagbart. Den är svängbar i sidled för bekväm av- och påstigning.

 

 

 

TILLBEHÖR

Let's Race elscooter luftfyllda hjul

Framhjulen är luftfyllda med inner-slang som ger mjukare gång samt försedda med stänkskärmar som hindrar att smuts och vatten stänker upp på användaren.

Let's Race elscooter handbroms

Handbromsen sitter monterad på styret och har helt inkapslad vajer. Den är även låsbar så att scootern inte rullar iväg.

Let's Race elscooter ställbar

Frampartiet med rattstången är ställbart i vinkel för att passa olika förare och körställningar.

 

Fakta och tekniska data.

Mått och vikt.

Längd:1380 mm
Bredd:650 mm
Höjd:1190 – 1266mm (nackstöd i lägsta/högsta läge)
Vikt:120kg/264.5lbs (utan batteri)
Max. användarvikt:160 kg/350 lbs
Laddare:5 A
Motoreffekt:900W, 5300rpm
Max.hastighet:15 km/h
Batteri:2 st DC12Vx75Ah
Körsträcka på en laddning: 45–50km
Hjuldimension: 305x80mm/12"x3,15"

Testad och godkänd.

Let’s Race är testad och typgodkänd enligt EN 12184 samt enligt FZV, StVO och StVZO för den tyska marknaden.

Garanti.

Let’s Race har ett års garanti.

Leverans.

Scootern levereras helt färdigmonterad inklusive batteri.

 

© TRUSTCARE AB MALMÖ SWEDEN