LET’S FLY ROLLATOR ATT ANVÄNDAS UTOMHUS

 

 

 


Let's Fly är en av de förnämsta rollatorerna i världen idag då det gäller design och funktion.På en av de största hjälpmedelsmässorna i Världen korades den till mässans vackrast designade produkt. Let’s Fly är helgjuten i aluminium och har en form som förknippas med de mest extremt designade produkterna. De stora eleganta framhjulen gör det lätt att ta sig över trottoarkanter och bakhjulen har en inbyggd fjädring som ger mjuk och jämn gång. Alla detaljer är i högsta designklass.

Ergonomi, funktion och design

De ergonomiskt utformade gummihandtagen på Let’s Fly ger ett fast och bekvämt grepp. Upphöjningen framtill på handtaget är utformad för att ge ett behagligare tumgrepp. Under handtaget sitter bromshandtaget som har en justeringsskruv för att enkelt ställa in bromsen. Handtagens höjd kan justeras i önskat läge från 78 till 96 cm med ett enkelt snäpplås som låser i önskat läge. Den eleganta kryckhållaren består av två delar och används för att ta med en krycka eller en käpp på rollatorn. Enkel att montera med ett snäpp.

Elegant och säker rollator

Rollatorn hålls i utfällt läge av en spärr under sitsen. För att fälla ihop rollatorn lyfter man upp sitsen i hålet i mitten. Då frigörs spärren och rollatorn fälls ihop. För att fälla ut rollatorn trycker man ner sitsen. Sitsen på Let’s Fly är gjord av svart konstläder. Den är mjuk och behaglig att sitta på samtidigt som den är vattentålig och slitstark. Hålet i mitten används vid hopfällning. När rollatorn fälls ihop blir den endast 20 centimeter bred, står av sig själv och är lätt att ta med sig. Väskan viks också lätt ihop när man fäller ihop rollatorn.

Tillbehör från Trustcare

 Till Let's Fly finns också en bricka som kan placeras på sitsen. Den är lätt att sätta dit och har stöd för att inte glida av.

Ett ryggstödsband som fästs i handtagen ger extra stöd och en ökad känsla av säkerhet då man sitter på rollatorn. Finns i brunt som matchar sitsen.

Du kan även beställa en väska i svart canvas som matchar sitsen. Väskan har blixtlås och kan lätt tas av och användas som shoppingväska.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor och funderingar kring Let’s Fly. Kontakta oss via telefon eller mail, så svarar vi på dina frågor. Om du hellre vill att vi kontaktar dig, så kan du fylla i vårt kontaktformulär.

 

              Ladda ned produktblad

 

Bakhjulen på Let's Fly har en inbyggd fjädrande upphängning av gummi för att ge mjukare gång på ojämnt underlag när man går. Trustcares utomhusrollatorer är först i världen med denna finess.

Under sitsen kan den eleganta väskan enkelt placeras på två hakar. Väskan viks lätt ihop när man fäller ihop rollatorn.

Ramen till Let’s Fly är formgjuten helt i aluminium i en elegant modern design utan svetsfogar eller skarvar som ger den en unik form och styrka.

 

Sitsen på Let’s Fly är gjord av svart konstläder med en vacker vit söm runtom. Den är mjuk och behaglig att sitta på samtidigt som den är vattentålig och slitstark. Hålet i mitten används vid hopfällning.

Handtagens höjd kan justeras i önskat läge från 78,5 till 92 cm med ett enkelt snäpplås som låser i önskat läge.

 

Rollatorn hålls i utfällt läge av en spärr under sitsen. För att fälla ihop rollatorn lyfter man upp sitsen i hålet i mitten. Då frigörs spärren och rollatorn fälls ihop. För att fälla ut rollatorn trycker man ner sitsen.

De ergonomiskt utformade gummihandtagen på Let’s Fly ger ett fast och bekvämt grepp. Upphöjningen framtill på handtaget är utformad för att ge ett behagligare tumgrepp. Under handtaget sitter bromshandtaget som har en justeringsskruv för att enkelt ställa in bromsen.

 

Hopfällbar.

När rollatorn enkelt fälls ihop blir den endast 20 centimeter bred, står av sig själv och är lätt att ta med sig. Väskan viks också lätt ihop när man fäller ihop rollatorn.

TILLBEHÖR

Bricka.

Till Let's Fly finns också en bricka som kan placeras på sitsen. Den är lätt att sätta dit och har stöd för att inte glida av.

Kryckhållare.

Den eleganta kryckhållaren består av två delar, en övre och en nedre, och används för att ta med en krycka eller en käpp på rollatorn. Enkel att montera med ett snäpp.

 

Ryggstödsband.

Ryggstödsbandet som fästs i hand- tagen ger extra stöd och en ökad känsla av säkerhet då man sitter på rollatorn. Finns i brunt som matchar sitsen.

Väska.

Väskan är utförd i svart canvas med brunt konstläderlock som matchar sitsen. Väskan har blixtlås och den kan lätt tas av och användas som shoppingväska.

 

Fakta och tekniska data.

Mått och vikt.

Handtagshöjd inställbar 78,5-92cm
Handtagens avstånd 38,5 cm
Längd 65,5 cm
Bredd 57 cm
Vikt 6,8 kg

Testad och godkänd.

Let's Fly är testad enligt
ISO 11199-2:2005 och godkänd
för en användarvikt på 130 kg
samt CE-märkt.

Garanti.

Let's Fly har ett års garanti.

Leverans.

Let's Fly levereras färdigmonterad i kartong, klar att användas. Bruksanvisning medföljer.

 

© TRUSTCARE AB MALMÖ SWEDEN