Let's Go Out röd rollator

LET’S GO OUT
RED
ART NR 0130

Elegant och smidig och ända stadig. Vikt endast 6,4 kg. Enkel att fälla ihop. Den tar liten plats och star för sig själv da den är hopfälld.
De eleganta stora framhjulen gör det lätt att svänga och att komma över t.ex. trottoarkanter. Bakhjulen har skärmar som skyddar dina kläder. Den stötdämpande fjädringen pa bakhjulen ger en behaglig gang pa alla underlag.
Let’s Go Out har ergonomiskt utformade handtag av gummi, ställbara fran 78 till 96 cm för att passa olika kroppslängder. Självklart finns bade en effektiv broms och en parkeringsbroms som är lätta att hantera. Utan synliga vajrar. Let’s Go Out är testad och godkänd enligt ISO-normen för 130 kg användarvikt.

Ladda ned produktblad

 

Let's Go Out röd rollator stötdämpning

Bakhjulen pa Let's Go Out har en inbyggd fjädrande upphängning av gummi för att ge mjukare gang pa ojämnt underlag när man gar. Trustcares utomhusrollatorer är först i världen med denna finess.

 

OBS! Detaljbilder från Let’s Go Out Beige/Silver och Svart/Silver

 
Let's Go Out röd rollator sits

Sitsen pa Let's Go Out är gjord av svart konstläder med en vacker vit söm runtom. Mjukt och behagligt att sitta pa samtidigt som det är vatten-taligt och slitstarkt.

Let's Go Out röd rollator hopfällning

Rollatorn halls i utfällt läge av en spärr under sitsen. För att fälla ihop rollatorn lyfter man upp sitsen i halet i mitten. Da frigörs spärren och rollatorn fälls ihop. För att fälla ut rollatorn trycker man ner sitsen.

Let's Go Out röd rollator framhjul

Framhjulen pa Let’s Go Out är av mjukt gummi och är 24, 5 centimeter i diameter och givetvis med kullager vilket gör det lättare att ta sig över hinder med rollatorn, som t. ex. trottoarkanter.

 
Let's Go Out röd rollator höjdjustering

Handtagens höjd kan ändras för att passa olika kroppslängder. Höjden regleras enkelt med en gummiklädd ratt och kan varieras mellan 78 och 96 centimeter.

Let's Go Out röd rollator handtag

De ergonomiskt utformade gummihandtagen pa Let’s Go Out ger ett fast och behagligt grepp. Upphöjningen framtill pa handtaget är utformad för att ge ett behagligare grepp. Under handtaget sitter bromshandtaget som har en justeringsskruv för att enkelt ställa in bromsen.

 
Let's Go Out röd rollator hopfälld

Hopfällbar.

När rollatorn enkelt fälls ihop blir den endast 20 centimeter bred, star av sig själv och är lätt att ta med sig. Väskan viks ocksa lätt ihop när man fäller ihop rollatorn.

TILLBEHÖR

Let's Go Out röd rollator bricka

Bricka

Till Let's Go Out finns ocksa en bricka som kan placeras pa sitsen. Den är lätt att sätta dit och har stöd för att inte glida av.

Let's Go Out röd rollator kryckhållare

Kryckhallare.

Den eleganta kryckhallaren bestar av tva delar, en övre och en nedre, och används för att ta med en krycka eller en käpp pa rollatorn. Enkel att montera med ett snäpp.

 
Let's Go Out röd rollator ryggstöd

Ryggstödsband.

Ryggstödsbandet som fästs i handtagen ger extra stöd och en ökad känsla av säkerhet da man sitter pa rollatorn. Finns i svart som matchar sitsen.

Let's Go Out röd rollator väska

Väska.

Väskan är utförd i svart canvas med svart konstläderlock som matchar sitsen. Väskan har blixtlas och den kan lätt tas av och användas som shoppingväska.

 

Fakta och tekniska data.

Matt och vikt.

Handtagshöjd inställbar 78-96 cm
Handtagens avstand c/c 46 cm
Längd 67 cm
Bredd 60 cm
Vikt 6,4 kg

Testad och godkänd.

Let's Go Out är testad enligt
ISO 11199-2:2005 och godkänd
för en användarvikt 130 kg
samt CE-märkt.

Garanti.

Let's Go Out har ett års garanti.

Leverans.

Let’s Go Out levereras
monterad i kartong färdig
att användas. Bruksanvisning
medföljer.

 

© TRUSTCARE AB MALMÖ SWEDEN

Ladda ned maual och skötselrad för Art. Nr. 130

Ladda ned serviceinstruktioner för Let's Go Out