TILLBEHÖR TILL
LET’S GO OUT UTOMHUSROLLATOR

Vissa av tillbehören till Let’s Go Out finns i matchande färger för att passa rollatorns färg, vilket ger ett vackert designat helhetsintryck.

Let's Go Out bricka

Bricka. Art nr 0122.

Till Let's Go Out finns också en bricka som kan placeras på sitsen. Den är lätt att sätta dit och har stöd för att inte glida av.

Let's Go Out Kryckhållare

Kryckhållare. Art nr 0126.

Den eleganta kryckhållaren består av två delar, en övre och en nedre, och används för att ta med en krycka eller en käpp på rollatorn. Enkel att montera med ett snäpp.

 
Let's Go Out ryggstödsband

Ryggstödsband. Art nr 0153.

Ryggstödsbandet som fästs i handtagen ger extra stöd och en ökad känsla av säkerhet då man sitter på rollatorn. Finns i brunt som matchar sitsen.

Let's Go Out väska

Väska. Art nr 0151.

Väskan är utförd i svart canvas och locket med brun dekorrand som matchar sitsen. Väskan har blixtlås och den kan lätt tas av och användas som shoppingväska.

 
Let's Go Out rygstödsband svart

Ryggstödsband. Art nr 0123.

Ryggstödsbandet som fästs i handtagen ger extra stöd och en ökad känsla av säkerhet då man sitter på rollatorn. Finns i svart som matchar sitsen.

Let's Go Out väska svart

Väska. Art nr 0121.

Väskan är utförd i svart canvas och locket med svart dekorrand som matchar sitsen. Väskan har blixtlås och den kan lätt tas av och användas som shoppingväska.

 
Let's Go Out Reseväska

Resbag. Art nr 0155.

Resbagen är utförd i svart canvas med invändig stoppning, handtag och bärrem med förstärkt axelstöd. På bagen finns en nätficka för smärre föremål och plastficka för namnetikett. Väskan är formsydd efter rollatorn när den är hopfälld. Kraftig dragkedja.

 

X