Let's Go Out beige silver rollator

LET’S GO OUT
BEIGE/SILVER
ART NR 0150

Elegant och smidig och ändå stadig. Vikt endast 6,4 kg. Enkel att fälla ihop. Den tar liten plats och står för sig själv då den är hopfälld.

De eleganta stora framhjulen gör det lätt att svänga och att komma över t.ex. trottoarkanter. Bakhjulen har skärmar som skyddar dina kläder. Den stötdämpande fjädringen på bakhjulen ger en behaglig gång på alla underlag.

Let’s Go Out har ergonomiskt utformade handtag av gummi, ställbara från 78 till 96 cm för att passa olika kroppslängder. Självklart finns både en effektiv broms och en parkeringsbroms som är lätta att hantera. Utan synliga vajrar. Let’s Go Out är testad och godkänd enligt ISO-normen för 130 kg användarvikt.

Ladda ned produktblad

 

Let's Go Out beige silver rollator stötdämpare

Bakhjulen på Let's Go Out har en inbyggd fjädrande upphängning av gummi för att ge mjukare gång på ojämnt underlag när man går. Trustcares utomhusrollatorer är först i världen med denna finess.

 

OBS! Detaljbilder från Let’s Go Out Beige/Silver och Svart/Silver

 
Let's Go Out beige silver rollator sits

Sitsen på Let's Go Out är gjord av brunt konstläder med en vacker vit söm runtom. Mjukt och behagligt att sitta på samtidigt som det är vatten-tåligt och slitstarkt.

Rollatorn hålls i utfällt läge av en spärr under sitsen. För att fälla ihop rollatorn lyfter man upp sitsen i hålet i mitten. Då frigörs spärren och rollatorn fälls ihop. För att fälla ut rollatorn trycker man ner sitsen.

Framhjulen på Let’s Go Out är av mjukt gummi och är 24, 5 centimeter i diameter och givetvis med kullager vilket gör det lättare att ta sig över hinder med rollatorn, som t. ex. trottoarkanter.

 
Let's Go Out beige silver rollator sits

Handtagens höjd kan ändras för att passa olika kroppslängder. Höjden regleras enkelt med en gummiklädd ratt och kan varieras mellan 78 och 96 centimeter.

Let's Go Out beige silver rollator handtag

De ergonomiskt utformade gummihandtagen på Let’s Go Out ger ett fast och behagligt grepp. Upphöjningen framtill på handtaget är utformad för att ge ett behagligare grepp. Under handtaget sitter bromshandtaget som har en justeringsskruv för att enkelt ställa in bromsen.

 
Let's Go Out beige silver rollator hopfälld

Hopfällbar.

När rollatorn enkelt fälls ihop blir den endast 20 centimeter bred, står av sig själv och är lätt att ta med sig. Väskan viks också lätt ihop när man fäller ihop rollatorn.

TILLBEHÖR

Let's Go Out beige silver rollator bricka

Bricka

Till Let's Go Out finns också en bricka som kan placeras på sitsen. Den är lätt att sätta dit och har stöd för att inte glida av.

Let's Go Out beige silver rollator kryckhållare

Kryckhållare.

Den eleganta kryckhållaren består av två delar, en övre och en nedre, och används för att ta med en krycka eller en käpp på rollatorn. Enkel att montera med ett snäpp.

 
Let's Go Out beige silver rollator ryggstöd

Ryggstödsband.

Ryggstödsbandet som fästs i handtagen ger extra stöd och en ökad känsla av säkerhet då man sitter på rollatorn. Finns i brunt som matchar sitsen.

Let's Go Out beige silver rollator väska

Väska.

Väskan är utförd i svart canvas med brunt konstläderlock som matchar sitsen. Väskan har blixtlås och den kan lätt tas av och användas som shoppingväska.

 

Lägg i varukorg

 

Fakta och tekniska data.

Mått och vikt.

Handtagshöjd inställbar 78-96 cm
Handtagens avstånd c/c 46 cm
Längd 67 cm
Bredd 60 cm
Vikt 6,4 kg

Testad och godkänd.

Let's Go Out är testad enligt
ISO 11199-2:2005 och godkänd
för en användarvikt 130 kg
samt CE-märkt.

Garanti.

Let's Go Out har ett års garanti.

Leverans.

Levereras färdigmonterad i kartong, klar att användas.
Bruksanvisning medföljer.

 

© TRUSTCARE AB MALMÖ SWEDEN

Ladda ned manual och skötselråd för Art. Nr. 0150

Ladda ned serviceinstruktioner för Let's Go Out