Let's Go silver rollator

LET’S GO SILVER
ART NR 0040

Den är lätt och bekväm, lätt att manövrera och lätt att använda i trånga utrymmen som badrum. Den har en avtagbar bricka för att transportera t. ex. en tallrik eller en kaffekopp. Ha den som serveringsvagn och som bord att äta från och som stöd om du behöver stiga upp ur sängen på natten. En textilkorg kan fås som tillbehör. finns i två storlekar och kan användas samtidigt som brickan.

Handtagen är klädda med mjukt skumgummi, justerbara i höjd för att passa olika kroppslängder. Bromsen är lätt att manövrera med bara en hand, bromsar då på båda bakhjulen samtidigt. Självklart har rollatorn också parkeringsbroms.

Den kan lätt fällas ihop och den kan stå hopfälld. Den har klarat alla tester vad gäller kvalitet och miljö och är givetvis CE-märkt och ISO-godkänd.

Ladda ned produktblad

 

Let's Go silver rollator handtag

 

 

Let's Go silver rollator broms

Bromsen på Let's Go är placerad under handtaget och går hela vägen från vänster till höger sida. Man bromsar båda bakhjulen med endast en hand och kan hålla var man vill på det mjuka gummiklädda handtaget. Bromsen är självklart låsbar och kan användas som parkeringsbroms.

 
Let's Go silver rollator ihopfällning

Bromsen kan lätt justeras med en sexkantig justeringshylsa som är placerad på den nedre delen av bromsvajern. Till exempel vid olika handtagshöjder. Hylsan skruvas lätt med fingrarna.

Let's Go silver rollator hjul

Hjulen på Let's Go är av mjukt gummi och är 15 cm i diameter och givetvis med kullager vilket gör att rollatorn är lätt att svänga och rullar mycket lätt och tar minimalt med plats.

Let's Go silver rollator lås

Det går lätt att fälla ihop rollatorn genom att man med fingret lyfter spärren mitt emellan handtagen. När man fäller ut rollatorn för användning snäpper brickringen automatiskt i spärren.

 
Let's Go silver rollator hopfällbar

Hopfällbar.

Rollatorn är lätt att fälla ihop och ta med till exempel i en bil då den tar liten plats. När den är hopfälld kan den lätt ställas undan eftersom den står själv på de fyra hjulen.

Let's Go silver rollator bricka

Brickan till Let's Go är i plast med en matt yta, 42 x 35 cm och placerad i bordshöjd överst på rollatorn. Den kan lätt lyftas av och på och används för att transportera en tallrik, en kaffekopp eller andra mindre föremål.

 

TILLBEHÖR

Let's Go silver rollator stor korg

Stor textilkorg.

Korgen är lätt att applicera med kardborrband och lätt att ta av. Den är tvättbar och rymmer lite större föremål. Kan användas tillsammans med brickan. Finns i Grå/svart.

Let's Go silver rollator liten korg

Liten textilkorg.

Korgen är lätt att applicera med kardborrband och lätt att ta av. Den är tvättbar och rymmer mindre föremål. Kan användas tillsammans med brickan. Finns i Grå/svart.

 

Lägg i varukorg

 

Fakta och tekniska data.

Let's Go silver rollator teknisk data

Mått och vikt.

Handtagshöjd 83-95 cm
Brickhöjd 68,5 cm
Längd 63,5 cm
Bredd 54,5 cm
Vikt 6,6kg

Testad och godkänd.

Let's Go är testad enligt ISO 11199-2:2005 och godkänd för en användarvikt upp till 100 kg samt CE-märkt.

Garanti.

Let’s Go har ett års garanti.

Leverans.

Let's Go levereras färdigmonterad i kartong, klar att användas, inklusive bricka av plast. Bruksanvisning medföljer.

 

© TRUSTCARE AB MALMÖ SWEDEN

Ladda ned manual och skötselråd för Let's Go

Ladda ned serviceinstruktioner för Let's Go