Ergonomiska och färgglada designkryckor


Våra ergonomiska kryckor i attraktiv design, finns i sex moderna färger; grön, gul, orange, svart och silver. Naturligtvis kan kryckan ställas i olika längd för att passa olika användare.

Ergonomisk krycka med eleganta detaljer

Armstödet hos Let’s Twist och Let’s Twist Again, är utfört i stabil plast och det ergonomiskt designade handtaget är av gummi som ger dig ett stadigt och behagligt grepp. Konstruktionen är i aluminium vilket gör att kryckan blir mycket lätt. Eleganta färger och detaljlösningar ger kryckan en tuff design och karaktär utöver det vanliga.

Det ergonomiskt designade handtaget är utprovat för att greppet ska bli bekvämt och handflatan ska vila och ha ett behagligt stöd.

Hålen för höjdinställningen ligger endast på det nedre röret vilket gör kryckan mer elegant. En låsring gör dessutom kryckan ännu säkrare och tystare.

Gummifoten har ett greppvänligt mönster mot underlaget, för att ge bästa möjliga fäste mot grus, asfalt eller stenbeläggning, Gummifoten kan lätt bytas.

Kontakta oss

Vill du ha mer information om våra designkryckor? Kontakta oss via telefon eller mail, så svarar vi på dina frågor. Om du hellre vill att vi kontaktar dig, så kan du fylla i vårt kontaktformulär.