Let’s Fly & Let’s Go Out
– Utomhusrollatorer

 

Let’s Fly och Let’s Go Out har blivit prisbelönade över hela världen. Dessa rullatorer för utomhusbruk kombinerar unik design med funktion på ett fantastiskt sätt och uppfyller alla krav som både världen och användaren ställer gällande kvalitet och miljö. 

 

Let’s Go Out

Let’s Go Out utomhusrollator är lätt, smidig och stadig. Vikten är endast 6,1 kg och den är lätt att fälla ihop. Rullatorn finns i tre färger - svart/silver med sits i svart konstläder, beige/silver med brun sits eller röd med svart sits i konstläder. Väskan som tillbehör levereras finns bara i svart canvas . De eleganta stora framhjulen gör det lätt att svänga och komma över trottoarkanter. Bakhjulen har skärmar som skyddar dina kläder. Den stötdämpande fjädringen på bakhjulen ger en behaglig gång på alla underlag. Let’s Go Out har ergonomiskt utformade handtag av gummi, ställbara från 78 till 96 cm för att passa olika användare.

 

 

Trust Care utomhus rollator

Let’s Fly

Let’s Fly är en av de förnämsta
rollatorerna i världen idag då det gäller design och funktion. Utomhusrullatorn är gjord i helgjutet aluminium och kan förknippas med de mest extremt designade produkterna i världen och är både lätt och stadig. Den har stora eleganta framhjul som gör det lätt att ta sig över trottoarkanter. Bakhjulen har en inbyggd fjädring som ger mjuk och jämn gång. Alla detaljer är i högsta designklass. Let’s Fly har ergonomiskt utformade handtag av gummi, ställbara från 78,5 till 92 cm för att passa olika användare. Självklart finns både en effektiv broms och en parkeringsbroms som är lätt att hantera.

 

Vill du veta mer? Kontakta oss via telefon eller mail, så svarar vi på dina frågor. Om du hellre vill att vi kontaktar dig, så kan du fylla i vårt kontaktformulär.