LET’S GO - ROLLATOR INOMHUS

 
Let’s Go, världssuccén från Trustcare, är ett mycket praktiskt gånghjälpmedel för personer som behöver lite extra stöd och säkerhet i livet. Denna rollator ger dig säkerhet, funktion och design i perfekt harmoni och är ett lätt och flexibelt rullande hjälpmedel för användning inomhus. Dessutom har den en vacker och elegant design. Finns i fyra olika färger.
 

MULTIFUNKTIONELL OCH PRAKTISK ROLLATOR

Om du söker en rollator som är lätt att manövrera och lätt att använda i trånga utrymmen, är Let’s Go det självklara valet. Till exempel om du ska in i badrummet. En avtagbar bricka ger avlastningsmöjligheter för till exempel en tallrik eller en kaffekopp. Du kan ha den som serveringsvagn eller som bord att äta från och självklart som stöd om du behöver stiga upp ur sängen på natten. Du kan även få en textilkorg som tillbehör. Textilkorgen finns i två storlekar och kan användas samtidigt som brickan.
 

KOMFORT OCH SÄKERHET

De bekväma handtagen är klädda med mjukt skumgummi och är justerbara i höjd för att passa olika kroppslängder. Bromsen är lätt att manövrera med bara en hand. Självklart har rollatorn också bromsar på båda bakjulen och rollatorn kan lätt fällas ihop.

 
Let's go inomhusrollator trämönstrad


Rollatorn finns i fyra olika färger: trämönstrad, silver, röd/grafitgrå och svart/silver. Klicka i menyn för att se de olika utförandena.

 

 

Vill du ha mer information? Kontakta oss via telefon eller mail, så svarar vi på dina frågor. Om du hellre vill att vi kontaktar dig, så kan du fylla i vårt kontaktformulär.